I hope it rains there all the time



Jag fick en kommentar av en viss "Moa" för ett tag sedan, men det fungerade inte att svara dig via din mail så jag svarar dig här istället.
Du undrade hur länge jag har haft min blogg och den har jag haft sedan april, så 4 månader ungefär. Tack för att du gillar den! Jag hoppas du fortsätter läsa så att du bland annat ser detta svar.

7 Juli


Idag åker jag till min sommarö och ska hjälpa farmor att städa lite där ute. Jag har längtat ihjäl mig efter att få åka dit. Där är den riktiga sommaren för mig.

Bland alla mängder med vatten


Nu i sommar kan man inte få nog av dessa goda hallon- och jordgubbsdrinkar.

"Titta, nu fann jag en fyrklöver var till oss båda"


Simons nybakade rabarbermuffins

Vid fyratiden idag tog jag med mig min mormor ut på en liten promenad. Vi hade det riktigt mysigt som vi i och för sig alltid har det, mormor och jag. Bland annat så passerade vi en gräsplan där det växte fullt utav vitklöver. Tokig som jag är började jag genast leta ifall jag kunde tänkas hitta fyrklöver någonstans däribland. Medans jag rusade runt och sökte överrallt hade mormor haft sådan tur och hittat två stycken fyrklöver precis på stället där hon stod och väntade på mig. 
När vi kommit ett stycke längre bort upptäckte vi två stora körsbärsträd som bjöd mormor och mig på massor utav röda, och ovanligt små, men väldigt goda körsbär. Där stannade vi länge och mumsade i oss bären som var fria att tillhöra vem som helst.

RSS 2.0