Smålandsfotografering



Igår befann jag mig i Nässjö hela dagen och var med och assisterade åt en fotografering åt Moelven. På vägen dit stannade vi även till några gånger och fotograferade olika platser i naturen, som vi tyckte skulle stämma bra in som bakgrundsmiljöer, till de personer som skulle fotograferas under dagen. När tillfälle gavs tog jag lite behind the scenes-bilder för skoj skull. 
När vi åkte hem stannade vi vid Braehus och tog en glass och kollade på utsikten. Det var ju så underbart härligt väder igår och är ju faktiskt idag också.

Ett prästkragehav i kvällssolen


Igår när jag cyklade hem från stan åkte jag förbi prästkragelandskapet som jag så många gånger har velat stanna och fotografera, men aldrig haft riktigt tid. Ändå tar det ingen tid alls, men det är ändå något som gör att jag bara cyklar förbi. Igår stannade jag i alla fall till. Tanken slog mig att de kanske när som helst försvinner och då vill jag hinna fota dem innan dess.

Ett antal ointressanta saker kan plötsligt ge betydelse


Jag tog några bilder igår när jag satt i bilen på väg hem från mamma.

It's raining outside...


I ett hörn av mitt rum har det nu för en längre tid stått två tavelramar och endast uppfyllt funktionen - att samla damm. Men idag tänkte jag ta och hänga upp dem någonstans. Frågan är bara vilket väggparti i mitt rum jag ska tilldela dem.

Körsbärsblomster II



Nätter som för ett ögonblick endast följs utav tidiga morgnar


Hej där. Ett stort projekt har kommit förbi och tagit över en bit av mitt liv, vilket har gjort att jag inte kunnat blogga lika mycket som jag skulle vilja. Som tur är så har en del av den stora stressen lagt sig lite, så nu har jag lite mer tid igen. Detta projekt som jag talar om har att göra med fotografering av konstverk inom OpenArt, som det kallas, och finns i staden Örebro som jag bor i. Ett mycket intressant och roligt projekt att ha att göra med.

RSS 2.0